31 maig de 2017 a les 17:54

Els voluntaris de Ràdio Bisbal es mobilitzen perquè s’habiliti un nou espai per l’emissora a l’antic ajuntament

En el marc del debat participatiu per definir els usos que es poden aplicar a l’edifici de l’antic ajuntament, els voluntaris de Ràdio Bisbal han mogut fitxa. Tal com ja es va comunicar, tots els bisbalencs poden dir-hi la seva a través de l’espai habilitat al web o presencialment al consistori, i els implicats en l’emissora municipal fan pinya per tal que les noves instal·lacions de Ràdio Bisbal tinguin cabuda a l’antic ajuntament.

Així doncs, els voluntaris de Ràdio Bisbal han redactat un manifest on exposen els antecedents de l’emissora, la situació actual, la necessitat de mirar endavant en un emplaçament amb millors condicions i el moment decisiu que representa per la ràdio local el fet que l’Ajuntament restauri les antigues dependències del consistori. Així, acaben demanant que atenent a les consideracions s’atengui la demanda i que les noves instal·lacions que l’emissora necessita hi tinguin cabuda, «en un lloc ben visible i amb fàcil accés des de l’exterior, com a pas previ per dota l’emissora municipal de visibilitat pública amb la dignitat que la citat i la comarca mereixen».

Destacant que Ràdio Bisbal és l’únic mitjà de comunicació públic del municipi i que actua com a eix vertebrador bisbalenc, demanen la signatura de la ciutadania que vulgui afegir-se al manifest. El manifest es pot trobar als comerços: Can Cortadellas, Drogueria Farreny, Cafè Bouquet, Calçats Llinàs, Carnisseria Jordi Casadevall, Ferreteria Gispert, Biblioteca Municipal, Galetes Graupera, L’Esplai, Perfumeria Mont-ros, Llibreria l’Espiral, Ca la Nuri Agell, Bar Escalipatxo, BIS Moda, Llibreria les Voltes i llibreria La Siglantana. El proper dissabte 27 de maig, de les 9h a les 13h, mentre es desenvolupa el programa El Magazine de Ràdio Bisbal, s’ha demanat que tots els col·laboradors vagin passant per les dependències de l’emissora i que el signin el document. Es pot llegir el manifest en els documents adjunts.