20 març de 2024 a les 10:17

Més d’un centenar de persones, a una emotiva celebració del Vermut amb Vers a la Biblioteca Lluïsa Durant de la Bisbal d’Empordà

Aquest passat diumenge 17 de març, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Poesia, es va celebrar, novament, el Vermut amb Vers als jardins de la Biblioteca Lluïsa Duran de la Bisbal d’Empordà. Enguany, l’activitat ha estat organitzada per la Biblioteca Lluïsa Duran, en relleu als disset anys de gestió de l’Oficina de Català de la Bisbal.

Els dotze participants d’aquesta edició -alumnes i exalumnes dels cursos de català, participants al VxL i aficionats a la poesia- van llegir poemes en diverses llengües, entre les quals destaquen l’amazic, l’alemany i l’aimara, a més de català, francès i anglès. La lectura es va intercalar amb diferents peces musicals interpretades per l’Orquestrina, formada per alguns alumnes de l’Escola de Música Conrad Saló. Els assistents (més d’un centenar) van poder gaudir de l’espectacle tot prenent un vermut.

Durant l’acte va estar present la memòria de Maria Dolors Figueras Bruguera, coneguda i estimada per tothom per la seva dedicació i el seu compromís en l’àmbit cultural, especialment en la difusió i el coneixement de la llengua i de la cultura catalanes.

*Fotos: Anna Pascual i Joan Josep Vidal