25 febrer de 2020 a les 12:01

En Espiral: Cercle de Dones, un espai de reflexió a les Escoles Velles

|

El proper dimecres 26 de febrer comença una nova edició del cicle Dones en Cercle, que per aquesta edició es presenta com En Espiral. Es tracta d’un conjunt de trobades de dones que es faran setmanalment a mode d’espai on fer una aturada, reflexionar, gaudir, participar activament i poder expressar-se lliurement. L’organització també pretén fer prendre consciencia de la identitat com a dones, així com reconnectar amb l’essència de ser-ho. 

Les sessions seran facilitades per la psicòloga del SIAD, Neus Gómez Gonzalo i les sessions es faran cada dijous, del 26 de febrer al 27 de maig, a les dependències de les Escoles Velles (Carrer 1 d’octubre del 2017, 6). L’horari serà de 19h a 21h.El Cercle de Dones està organitzat pel Servei d’Igualtat i Atennció a les Dones de La Bisbal d’Empordà i el SIAD del Consell Comarcal del Baix Empordà, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones. L’activitat serà gratuïta però cal inscriure’s prèviament (al SIAD comarcal (pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5, bxs. Tel 972 64 23 10). Es pot consultar més informació a través d’aquest enllaç.

El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) té com a objectiu potenciar la igualtat entre totes les dones i homes del municipi, així com informar, atendre i orientar en tots els temes d’interès per a les dones i assessorament a les entitats de dones del municipi sobre ajuts, subvencions i recursos. També participa en les celebracions del Dia de les Dones i del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Aquest conjunt de serveis i activitats s’emmarquen en el projecte de desenvolupament de polítiques actives que realitza el municipi per fomentar la igualtat efectiva de drets i oportunitats entre homes i dones.