23 gener de 2024 a les 19:14

En marxa el Dispositiu d’Inserció Laboral de la Bisbal per ajudar a trobar feina

||

Nova posada en marxa del Dispositiu d’Inserció Laboral del Projecte Treball als Barris, el qual està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. Gestionat per l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, el projecte té per objectiu -des de l’any 2010- atendre les persones residents al nucli antic que estan en recerca activa de feina o volen millorar aquesta. El programa permet dur a terme un itinerari personalitzat que inclou des de la formació instrumental fins a la millora de les competències transversals.

El procés de recerca de feina pot ser quelcom complicat, en el qual les persones que s’hi troben es poden sentir una mica perdudes i sense saber ben bé per on començar. «Sovint és necessari un suport i acompanyament en aquest procés, per tal de millorar aquelles competències necessàries que afavoreixin l’ocupabilitat i garanteixin l’èxit d’inserció laboral», ha explicat l’alcalde Òscar Aparicio. En aquest sentit, Aparicio ha destacat que «el Dispositiu d’Inserció Laboral ofereix orientació laboral i formativa a aquelles persones que es troben en situació d’atur o que volen fer una millora d’ocupació».

Algunes de les accions que es duen a terme des del dispositiu són itineraris d’orientació laboral, tallers per dissenyar el currículum, informació sobre els canals de recerca de feina, gestió de les ofertes de la borsa de treball  i formacions professionalitzadores, entre d’altres. Per a més informació es pot contactar al correu electrònic ocupacio@labisbal.cat, al telèfon 617 58 43 37 o dirigir-se a l’edifici de Torre Maria (C/Aigüeta, nº17), de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h.

*Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris.