9 febrer de 2024 a les 10:22

En marxa el procés per adequar el pati exterior de Can Formatger de la Bisbal per tal de poder acollir activitats

|

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha encetat el procés per tal d’adequar els exteriors de Can Formatger per tal que s’hi puguin dur a terme activitats. És per això que l’Àrea d’Urbanisme del consistori ha encarregat la redacció de la documentació tècnica d’actuacions puntuals per tal d’adaptar l’exterior de l’equipament bisbalenc. 

La superfície total de l’àmbit és d’uns 700 m² i s’hi ha de preveure l’adequació de l’accés als veïns/es, un projecte que s’haurà de fer per etapes. Els treballs inclouran l’enderroc d’un cobert, la construcció d’un escenari amb un punt de connexió elèctrica i un punt de connexió d’aigua potable al pati. A més també caldrà instal·lar l’enllumenat mínim necessari, plantar arbrat i adequar part del pati amb un paviment que permeti el drenatge de les aigües plujanes.

«Era una demanda ciutadana i hem engegat el procés que ha de servir per culminar l’adequació de l’equipament», ha explicat la regidora d’Urbanisme, Marta Carol, que ha remarcat que «els treballs s’aniran fent per fases».