13 octubre de 2022 a les 5:46

En marxa el projecte Eskletxa, el nou punt de referència amb mirada integral per a l’etapa adolescent i juvenil a l’Institut de la Bisbal

|

Amb el nou curs escolar, el setembre passat va arrencar el projecte ESKLETXA a l’INS la Bisbal. La proposta vol servir per integrar els serveis que s’ofereixen al jovent des de l’Àrea de Joventut i Igualtat dins el centre educatiu bisbalenc, oferint espais d’assessorament en àmbits de cohesió social, educació, lleure, ocupació, habitatge, participació, cultura, oci i salut. Té l’objectiu d’arribar més a les persones joves i incidir de manera més directa, tant al seu desenvolupament com a les seves necessitats.

Concretant, Eskletxa vol esdevenir una figura referent pel jovent de l’Institut de la Bisbal, fomentar la participació de persones joves al municipi, detectar necessitats reals per optimitzar recursos, formar part activament del dia a dia de l’Institut de la Bisbal i, alhora, treballar de forma coordinada per a una atenció integral. Es pot consultar més informació a traves del díptic adjunt a aquesta publicació.