24 maig de 2024 a les 8:21

En marxa el servei d’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat energètica a la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha tornat a posar a disposició de la ciutadania el Servei d’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat energètica. Des d’aquesta setmana ja poden fer ús d’aquest servei totes aquelles persones residents al municipi amb dificultats o dubtes referents als diversos subministraments domèstics: aigua, llum i gas.

Aquest servei municipal s’ofereix a l’Ajuntament Vell i té com a objectiu fer acompanyament als usuaris en les possibles millores existents per reduir el consum energètic i resoldre aquelles problemàtiques o dubtes que es derivin del seu consum, així com la tramitació del bo social elèctric. El servei romandrà operatiu fins l’octubre i s’hi pot contactar per sol·licitar cita prèvia a través del  telèfon 695 89 27 44 o per correu electrònic agent.energetic@labisbal.cat, alhora que també es pot sol·licitar cita presencialment a l’Ajuntament Vell, al número 17 del carrer de les Mesures.

El Servei d’atenció a la vulnerabilitat energètica està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: Projecte Treball als Barris 2023.