28 gener de 2021 a les 11:50

En marxa la 10a edició del Dispositiu d’Inserció Laboral del programa Treball als Barris

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha renovat per desè any consecutiu el Dispositiu d’Inserció Laboral del programa Treball als Barris que té per objectiu atendre les persones residents al nucli antic i que estan en recerca activa de feina. El programa permet portar a terme un itinerari personalitzat que inclou des de la formació instrumental fins a la millora de les competències transversals. El passat any 2020 es va aconseguir que d’un total de 42 persones ateses, 17 finalitzessin amb la inserció laboral en empreses del territori.

D’altra banda la línia D del programa: actuacions ocupacionals, ha permès la contractació  d’una persona per  realitzar tasques de dinamització comunitària, tres persones per a  tasques de  manteniment dels espais públics del barri, i una persona per a tasques de dinamització turística i comercial.

La nova edició (2021) té previst atendre un total de 80 persones, alhora que inclourà dues formacions. D’una banda, un curs de neteja i desinfecció d’espais derivat de la situació ocasionada per la COVID-19 i, de l’altra, un curs d’incorporació a l’empresa agrària i ús sostenible de productes fitosanitaris. Per a més informació es pot contactar al correu electrònic ocupacio@labisbal.cat, al telèfon 617584337 o dirigir-se a l’edifici de Torre Maria (C/Aigüeta, nº17), de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

*Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de Suport als Territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als Barris.

logo-vector-generalitat-catalunyalogo-socMinisterio TyES SEPE