25 abril de 2019 a les 13:57

Enric Casasses inaugurarà l’Indilletres d’enguany el proper dissabte 1 de juny

La totalitat de la programació de la segona fira Indilletres es farà pública el dimarts 7 de maig, que es presentarà en roda de premsa a la Llibreria Calders de Barcelona. Però avui se n’avança un dels plats forts: Enric Casasses. El reconegut poeta barceloní encetarà la segona edició de la fira de llibres bisbalenca amb un recital.

Serà a la sala capitular del Castell Palau de la Bisbal d’Empordà: el dissabte 1 de juny, a les 11 h. A banda de la poesia, Enric Casasses també ha tocat altres arts com la narració o el teatre, a més de ser traductor i recuperador de textos antics. Casasses recitarà una poesia que ha escrit sobre un compositor de sardanes que agafa com a pretext per parlar de l’Empordà i la seva gent.

Serà el tret de sortida d’un cap de setmana farcit de propostes culturals. La propera edició de la fira de llibres Indilletres de la Bisbal va prenent forma i, com l’any passat, tornarà a celebrar-se durant el primer cap de setmana de juny. Com a primera novetat, enguany l’organització ja va convocar dos premis: el Premi Indilletres per a editorials i el Premi Llucieta Canyà de crítica literària.

Indilletres va néixer l’any passat gràcies a un grup de veïns que va decidir organitzar cada primer cap de setmana de juny una fira d’editorials independents a la Bisbal d’Empordà. Hi participen també les llibreries i l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, i compta amb el suport d’un seguit d’empreses. La voluntat de la iniciativa és promoure la lectura i donar visibilitat a les editorials catalanes independents i als autors d’aquí i de fora.