7 maig de 2014 a les 20:25

Entrega al club Atlètic Bisbalenc (categoria aleví) del trofeig com a millor equip gironí classificat a l’edició del MIC

|||

 Des de fa uns anys la Diputació de Girona premia el millor equip gironí classificat al MIC (Mediterranean International Cup), competició que es dur a terme a diferents localitats de les comarques gironines. En aquesta edició 2014 hi ha hagut empat entre dos equips, un fet històric i insòlit en el torneig.  Es tracta de l’Escola de Fútbol Sant Feliu (en la categoria juvenil) i l’Atlètic Bisbalenc (en la categoria aleví futbol 7) que van arribar fins a quarts de final i que  han estat guardonats per aquest destacat paper.

L’acte, al qual  han assistit els jugadors,  entrenadors i l’alcaldessa Núria Anglada, s’ha celebrat al saló de plens de la Diputació. El president de la Diputació, Joan Giraut, els ha felicitat “perquè el vostre talent, el vostre esperit competitiu, el vostre treball en equip és un exemple a seguir per tots els joves de les nostres comarques”.

El MIC, que se celebra a les comarques gironines des de fa 13 anys, té una gran repercussió a la demarcació, amb un impacte econòmic queha superat els 3,5 milions d’euros. Aquesta edició ha comptat amb 4.500 participants acreditats: hi han participat 200 equips de 35 països i s’han disputat prop de 600 partits de futbol arreu de 24 terrenys de joc de 19 seus, entre les que hi havia la nostra ciutat

Des de el consistori es vol felicitar a l’atlètic bisbalenc per l’excel·lent tasca que està realitzant, tant a nivell esportiu com personal, amb tots els joves del club, i en especial a l’equip aleví guardonat, que va fer un gran resultat en aquest darrer MIC. Així mateix, Consitori i Club, estan treballant plegats per garantir la continuitat de la Bisbal com a seu en aquest important torneig internacional. (OAP)