18 juliol de 2017 a les 10:00

Entrega de premis de la Campanya de dinamització comercial 2017

Conclou la sisena edició de la campanya impulsada per la subxarxa de nuclis antics, amb el suport del Departament de Governació, Administracions públiques i Habitatge de la Generalitat, Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir, que vol potenciar i dinamitzar el comerç urbà de proximitat en els nuclis antics amb la finalitat de millorar la qualitat de vida i la cohesió social. Així, en aquesta cinquena edició hi han participat 34 municipis d’arreu de Catalunya i els premis es basaven en visites guiades, nits d’hotel, àpats per a dos persones i lots de productes típics amb la finalitat de donar a potenciar el turisme en el territori i posar en valor el comerç de proximitat.

La campanya realitzada entre l’1 de juny i el 30 de juny, amb la participació de la Federació de comerciants i l’Ajuntament de la Bisbal, conclou amb l’entrega de premis als 34 guanyadors. L’acte es va realitzar el passat dissabte 8 de juliol, en el marc del 1r Mercat Noctàmbul de Productes Bisbalencs celebrat al Terracotta Museu amb l’assistència dels guanyadors, la regidora de Promoció i desenvolupament Local i el president de la Federació de Comerciants.

Aquesta cinquena edició ha estat possible gràcies a la col.laboració i implicació dels comerços adherits a la federació de comerciants i els establiments amb butlletes guanyadores van ser: Llibreria Les Voltes, El Rebost, Calçats Llinàs, Can Rodà, Can Regàs, Versaleta, Estanc nº4, Can Massot, Galetes Graupera, Carnisseria Jordi, L’Àngel Minerals, Homo i Carnisseria Can Llop. El comerç guanyador del premi al comerciant va ser Galetes Graupera.