2 agost de 2017 a les 9:28

Es busquen grups de música joves per actuar a l’escenari de barraques de la Bisbal

La Mostra de grups joves de l’Escena Bisbalenca -i dins el marc de la Festa Major 2017- segueix  buscant joves de menys de 30 anys que vulguin tocar per primer cop en públic i en condicions professionals. Els afortunats tindran l’oportunitat d’inaugurar les barraques de la Festa Major de la Bisbal amb una actuació en directe. 

El projecte Escena Bisbalenca, que està en marxa des de fa més de deu anys, va estrenar l’any passat la Mostra de grups joves, amb l’objectiu de donar una oportunitat als intèrprets més precoços. Els seleccionats tindran l’oportunitat de tocar a la primera nit de barraques de la Bisbal, el 14 d’agost. Per poder presentar-s’hi, un mínim del 60% dels membres del grup hauran de tenir menys de 30 anys. 

Hi poden participar solistes o grups que no estiguin compromesos amb cap discogràfica: si tenen algun treball publicat, ha de ser autoproduït. Entre tots els grups que es presentin se’n triaran dos per actuar com a teloners dels bisbalencs La Puça, que presenten el seu nou disc el mateix 14 d’agost.

Cal tenir present els dos primers classificats a més d’actuar a a barraques rebran una retribució econòmica: el 1r classificat obtindrà 200€ i, el segon, 100€. Per a més informació es pot trucar al 617 558 990 o escriure al correu electrònic ‘joventut@labisbal.cat’. La data límit per inscriure’s és el dijous 3 d’agost.