7 novembre de 2016 a les 17:35

Es busquen joves bisbalencs que hi vulguin dir la seva

|

Planificar i assegurar que les polítiques de joventut de La Bisbal s’adeqüen a la realitat i s’orienten de forma efectiva a transformar-la. Aquest és l’objectiu de la diagnosi del Pla Local de Joventut que comença aquest divendres vinent a les Escoles Velles.

Així doncs, trencant allò que diu que els joves no són escoltats, el cap de setmana vinent es faran tres convocatòries de joves bisbalencs repartits per edats entre el divendres i el dissabte. El divendres 11 de novembre, de 16h30 a 18h30, es convoquen els joves de 12 a 17 anys que hi vulguin dir la seva. De 19h a 21h arribarà el torn dels que tenen entre 18 i 25 anys. I, l’endemà, dissabte, a partir de les 11h i fins la13h, els tocarà als joves d’entre 26 i 30 anys.

El jovent de La Bisbal enceta un altre procés participatiu a través del qual es determinarà el disseny de les polítiques de Joventut. A través de l’observació de la situació i les necessitats dels joves i de les polítiques que els afecten, així com la incorporació de la visió de tots els agents: polítics, personals, tècnics, i sobretot, els i les joves.