7 novembre de 2018 a les 9:29

Es busquen monitores i monitors per al PIN 2018 de la Bisbal d’Empordà

L’organització del Parc de Nadal de la Bisbal d’Empordà ha convocat una oferta de feina per a la contractació de vuit monitors o monitores de lleure. Els currículums es poden fer arribar al correu electrònic ‘info@mobilparc.net’. Cal que les persones candidates tinguin més de 18 anys, disposin de la titulació de monitor/a de lleure i que tinguin experiència de treball amb infants que sigui demostrable. La oferta també demana predisposició al treball actiu amb infants i joves en qualsevol dels àmbits d’actuació del Parc: esports, tallers, inflables, etc.

Un cop s’hagin valorat tots els currículums per part de l’empresa adjudicatària de les activitats del Parc, es comunicarà per via telefònica qui ha estat admès. La data límit serà el 10 de desembre, i també se’ls informarà de les seves tasques al PIN 2018 de la Bisbal d’Empordà. El treball al Parc de Nadal d’enguany s’estableix del 27 al 30 de desembre de 2018, en l’horari de les 15h45 a les 20h15. A això caldrà afegir-hi la jornada matinal de les 9 h a les 13 h del dia 27 de desembre, per al muntatge del Parc. D’altra banda, el contracte també inclourà el 30 de desembre, de 20 h a 21 h, per al desmuntatge del PIN.

Per a qualsevol dubte les persones interessades poden adreçar-se a l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal a través del correu electrònic ‘esports@labisbal.cat’.