25 octubre de 2017 a les 17:33

Es busquen monitors pel PIN 2017 de la Bisbal d’Empordà

L’organització del Parc de Nadal de la Bisbal d’Empordà ha convocat una oferta de feina per a la contractació de vuit monitors de lleure. Els currículums es poden fer arribar presencialment a la oficina de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà (en horari d’atenció al públic, de les 9h a les 14h fins el proper 2 de desembre de 2017) o bé a través del correu electrònic ‘esports@labisbal.cat.

Cal que els candidats tinguin més de 18 anys, disposin de la titulació de monitor de lleure i que tinguin experiència de treball amb infants que sigui demostrable. La oferta també demana predisposició al treball actiu amb infants i joves en qualsevol dels àmbits d’actuació del Parc: esports, tallers, inflables, etc.

Un cop s’hagin valorat tots els currículums per part de l’empresa adjudicatària de les activitats del Parc, es comunicarà per via telefònica als qui hagin estat admesos. La data límit serà el 10 de desembre, i també se’ls informarà de les seves tasques al PIN 2017.

El treball al Parc de Nadal d’enguany s’estableix del 27 al 30 de desembre, en l’horari de les 15h45 a les 20h15. A això caldrà afegir-hi la jornada matinal de les 9h a les 13h del dia 27 de desembre, per al muntatge del Parc. D’altra banda, el contracte també inclourà el 30 de desembre, de 20h a 21h, per al desmuntatge del PIN.