19 desembre de 2013 a les 10:44

Es constitueix el Consell d’Infants 2013-2014

||||||||

El passat dijous 12 de desembre de 2013 es va constituir el Consell d’Infants Municipal per al curs escolar 2013/2014. Aquest Consell d’Infants està conformat per alumnes de sisè de primària,  quatre alumnes de l’Escola Joan de Margarit i de l’Escola Mas Clarà i tres alumnes de l’Escola Cor de Maria.

L’acte, que va ser presidit per l’alcalde, Òscar Aparicio, i la primera tinent d’alcalde, Núria Anglada,  va servir per acomiadar els regidors del curs passat i fer el traspàs als nous regidors, els quals, després de la promesa del càrrec, varen rebre de mans dels seus antecessors un diploma i un carnet que els acredita com a regidors.

Els nous regidors són:

 

NOM I COGNOM

ÀREA / CÀRREC

CENTRE EDUCATIU

1

Laura Torró

Educació

Mas Clarà

2

Elena Jiménez

Serveis Socials i Gent Gran

Mas Clarà

3

Guillem Abril

Joventut

Joan de Margarit

4

Pavlos Gkikas

Urbanisme

Mas Clarà

5

Joan Martí

Via Pública

Cor de Maria

6

Jordi Saura

Seguretat Ciutadana

Cor de Maria

7

Judit Mateo

Turisme i Promoció de la Ciutat

Joan de Margarit

8

Laura Flos

Medi Ambient

Joan de Margarit

9

Jan Blasco

Cultura

Mas Clarà

10

Ona Peracaula

Esports

Joan de Margarit

11

Ona Estany

Solidaritat i Cooperació

Cor de Maria

 

La primera sessió del Consell Infantil Municipal va comptar amb l’assistència d’una quarantena de persones de públic, que varen escoltar les peticions i els suggeriments de millora de la ciutat realitzats pels nous regidors, i que van intervenir a la seva finalització realitzant noves peticions.

L’alcalde va anar prenent nota de totes les propostes, va contestar algunes de les preguntes que se li traslladaven, es va comprometre a estudiar les propostes realitzades i estudiar-ne l’adopció. Aquesta sessió s’emetrà per Ràdio Bisbal i es penjarà al web municipal a fi que tots els bisbalencs puguin escoltar aquestes intervencions.

Les properes sessions es realitzaran els propers dies 20 de febrer i el 22 de maig de 2014, i són públiques, per la qual cosa s’anima a tothom a participar-hi.