11 desembre de 2014 a les 14:45

ES CONSTITUEIX EL CONSELL D’INFANTS 2014-15

El passat dimecres 3 de desembre de 2014 es va constituir el Consell d’Infants Municipal per al curs escolar 2014/2015. Aquest Consell d’Infants està conformat per alumnes de sisè de primària,  quatre alumnes de l’Escola Joan de Margarit i de l’Escola Mas Clarà i tres alumnes de l’Escola Cor de Maria.

L’acte, que va ser presidit per l’alcaldessa i regidora d’Educació, Núria Anglada,  va servir per acomiadar els regidors del curs passat i fer el traspàs als nous regidors, els quals, després de la promesa del càrrec, varen rebre un diploma i un carnet que els acredita com a regidors.

La primera sessió del Consell Infantil Municipal va comptar amb l’assistència d’una trentena de persones de públic, que varen escoltar les peticions i els suggeriments de millora de la ciutat realitzats pels nous regidors, i que van intervenir a la seva finalització realitzant noves peticions.

L’alcaldessa va anar prenent nota de totes les propostes, va contestar algunes de les preguntes que se li traslladaven, es va comprometre a estudiar les propostes realitzades i estudiar-ne l’adopció.

Les properes sessions es realitzaran els propers dies 25 de febrer i el 20 de maig de 2015, i són públiques, per la qual cosa s’anima a tothom a participar-hi.

Podeu veure les fotos de l’acte en el següent enllaç:

https://drive.google.com/folderview?id=0BzJKTiA8163KblVra3F3VXVnV28&usp=sharing