6 desembre de 2017 a les 19:21

Es constitueix el Consell d’Infants Municipal 2017-2018 a la Bisbal

|||||

El passat dijous 30 de novembre es va constituir el Consell d’Infants Municipal de la Bisbal per aquest curs escolar 2017-2018. El Consell està format per 13 regidors dels cursos de 6è de primària de les escoles de la Bisbal i han estat escollits pels seus companys.

Actualment el formen quatre alumnes de l’Escola Joan de Margarit, quatre de l’Escola Mas Clarà, tres alumnes de l’Escola Cor de Maria i, enguany també s’hi incorpora l’Escola Empordanet amb 2 alumnes. L’acte va ser presidit pel regidor de l’Àrea d’Ensenyament, Enric Marquès, i va comptar amb la presència dels regidors Josep Mª Castells i Maite Bravo.

Per encetar la sessió els regidors del curs 2016-2017 van aprovar l’acta de la sessió anterior, van cedir el seu càrrec als nous regidors i es van acomiadar. Seguidament, els nous regidors del curs 2017-18 van jurar el càrrec i van rebre el diploma i el carnet que els acredita com a regidors. Posteriorment es va explicar que el Consell d’Infants, com a òrgan, té el seu propi reglament i es va establir la data de les properes sessions, que es duran a terme els dies 22 de febrer i 24 de maig del 2018.

Els nous regidors del Consell d’Infants van aportar les seves corresponents idees i propostes i es va acordar que es treballarien al llarg del curs. Es va cloure l’acte amb un piscolabis per a tothom a la Sala de Juntes.

Aquesta primera sessió va comptar amb l’assistència d’una cinquantena de persones. Atès que les sessions del Consell d’Infants són obertes al públic en general, des de l’Àrea d’Ensenyament, s’anima a tothom a participar-hi.