15 setembre de 2010 a les 8:26

Es matriculen més de 50 persones al curs de preparació de proves d’accés a grau superior que fa l’Aula d’Adults de la Bisbal

Aquest dilluns van començar les classes els 37 alumnes que hi ha matriculats als cursos del matí. El curs és previst que s’allargui fins a l’abril i les proves es faran el mes de maig. L’alta demanda d’aquest curs ha fet que la regidoria d’Educació estigui preparant ja un altre grup que farà les classes a les tardes i que començarà a partir del proper 20 de setembre. En aquest segon grup ja hi ha 16 inscrits.
La regidora d’Educació, Núria Felip, ha explicat que aquests cursos són ‘una necessitat evident per la Bisbal i també per municipis de la rodalia ja que hi ha hagut alumnes que han quedat fora de les escoles dels seus municipis’.  ‘Creiem que això és un èxit rotund de l’Aula d’Adults de la Bisbal i cal reconèixer la molta i bona feina que ha fet la tècnica de l’àrea’, ha assegurat la regidora, que ha afegit que vist l’èxit d’aquestes proves ara es planteja implantar de cara a l’any vinent les proves d’accés al la universitat per a majors de 25 d’anys. Núria Felip diu que amb això s’haurà implantat l’accés a totes les etapes formatives. ‘Penso que per sobre de tot s’ha d’oferir ensenyaments reglats en la mesura que es pugui i el que s’està oferint’ ha assegurat.
L’Aula d’Adults de la Bisbal ha matriculat ja a més de 50 persones per aquests cursos i des de la regidoria es destaca que hi ha persones matriculades de Calonge, Flaçà, Palafrugell, Palamós i Sant Feliu de Guíxols, entre d’altres. Aquest fenomen s’ha d’atribuir, segons la regidoria, al fet que les escoles d’adults de la comarca tenen una demanda de formació superior a la que poden atendre.