15 novembre de 2013 a les 14:44

Es presenta una nova edició del Voluntariat per la Llengua a la Bisbal

|||

Nous voluntaris i aprenents es van conèixer el dijous 14 de novembre, a les 8 del vespre, al vestíbul del Mundial, per poder començar les seves converses setmanals.

Ahir es va donar el tret de sortida de l’edició de tardor de 2013 del Voluntariat per la Llengua a la Bisbal, en la qual participen 13 parelles. Les parelles participants estan formades per persones amb ganes d’aprendre català vingudes d’arreu del món: el Marroc, Geòrgia, Gàmbia, Espanya, Alemanya, Equador, Hondures, Brasil, Guinea, Romania, etc., que es trobaran una hora a la setmana amb catalanoparlants amb ganes d’acompanyar-los en aquest aprenentatge.

Com ja és habitual, els participants a la campanya del Voluntariat per la Llengua han rebut uns carnets identificatius que els permeten obtenir avantatges en establiments comercials o centres culturals de diversos establiments gironins. També amb aquests carnets poden fer les seves trobades setmanals als establiments col·laboradors de la Bisbal: la Cafeteria Font, L’Escut, El Teatret i 1700 Cafè.

Durant el 2014, el Voluntariat per la Llengua celebrarà els 10 anys d’existència a la Bisbal.