11 gener de 2012 a les 14:45

Es reprenen les obres de la III Fase del Nucli Antic del Pla de barris de la Bisbal

Les obres de la III Fase del Nucli Antic de la Bisbal s’han reprès aquesta setmana després de la parada prevista de poc més d’un mes per no perjudicar la campanya comercial de Nadal. Dimecres de la setmana passada es va fer una reunió amb els veïns que es veuran més afectats per la segona part d’aquestes obres als carrers Canonge i Valls i a la plaça de la Llibertat.

L’alcalde de la Bisbal, Òscar Aparicio, i els regidors del Pla de Barris, Xavier Dilmé i Carles Sanjosé, juntament amb l’arquitecte municipal, Santi Vila, es van reunir la setmana passada amb els veïns afectats per les obres de la III Fase del Nucli Antic. En aquesta reunió es va informar els veïns del desenvolupament dels treballs i de com això els pot afectar en la mobilitat en aquesta àrea. L’empresa que les du a terme seguirà en aquesta segona part el mateix procediment que a la primera, executant primer els treballs a la part central dels espais afectats per escometre posteriorment el perímetre, assegurant sempre la mobilitat de les persones i els accessos als domicilis particulars i comerços.

Així mateix, a petició dels veïns, l’Ajuntament i l’empresa constructora han acordat retardar la instal·lació de les llambordes de la plaça Jacint Verdaguer i del carrer Germans Sitjar per no perjudicar l’inici de la campanya de rebaixes. Aquests treballs es duran a terme la setmana vinent, segons les previsions de l’Àrea d’Urbanisme.

L’Ajuntament ha habilitat una nova zona de càrrega i descàrrega entre la plaça de la Llibertat i les voltes i ha col·locat barreres físiques tipus ‘New Jersey’ per delimitar la zona d’obres.