12 març de 2020 a les 17:00

Es restringeixen al màxim les visites a la Residència Geriàtrica Zoilo Feliu

Seguint les indicacions emeses pels departaments de Salut i Treball, Afers Socials i Famílies, la Residència Geriàtrica Zoilo Feliu ha publicat una nota informativa sobre les darrereres mesures de prevenció del centre. Així, atesa la situació provocada pel coronavirus (COVID-19), s’han restringit al màxim les visites al centre geriàtric bisbalenc i només es permetrà l’entrada en casos de necessitat o d’urgència justificada, i sempre amb l’aprovació de la direcció del centre.

A més a més, cal abstenir-se d’anar als centre si es presenten símptomes respiratoris, gripals o febre; si s’ha estat en zones de risc en els últims 14 dies; i/o si s’ha tingut contacte estret amb un cas probable o confirmat d’infecció per coronavirus. També s’informa que el centre de dia romandrà tancat temporalment, així com el menjador social i el servei de menjar per emportar de la Residència Geriàtrica Zoilo Feliu.

Pel que fa a la gent gran resident del centre, en cas de simptomatologia, l’equip professional sanitari de actuarà, en tot moment, seguint els protocols que marca el CAP de la Bisbal i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Per tal de treure ferro a la situació, l’equip de la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu també ha publicat una altra nota on s’indica: «Per causes alienes a la residència geriàtrica, s’han restringit temporalment petons, abraçades i enxcaixades de mans: en el seu lloc oferim somriures i paraules amables».