29 setembre de 2011 a les 8:51

Es tanca la setmana de la mobilitat sostenible i segura a la Bisbal amb una sessió d’educació viària a les escoles

Una sessió d’educació viària a l’escola Mas Clarà tanca aquest dijous la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a la Bisbal. La sessió del Mas Clarà és una de les quatre que s’hauran fet als escolars de segon de primària de les escoles de la Bisbal. Dins d’aquesta setmana sobre mobilitat es van inaugurar els itineraris de salut i hi havia prevista una visita sobre la geologia de la Bisbal que es va haver de suspendre per la pluja.

Les quatre sessions s’han fet a l’escola Joan de Margarit, els dies 22 i 27 de setembre; a l’escola Cor de Maria, el 28 de setembre i aquest dijous a l’escola Mas Clarà. En les sessions, dos agents de la Policia Local de la Bisbal feien una explicació als alumnes i es feia la projecció d’un vídeo informatiu.

El divendres, dia 23 de setembre, a les 5 de la tarda es va fer la presentació dels itineraris de Salut, amb un recorregut per diferents trams dels tres itineraris marcats a la Bisbal.  El recorregut el va dirigir un preparador  físic que durant quatre divendres serà a la Bisbal a les cinc de la tarda per donar diferents orientacions sobre com fer aquests itineraris i què cal tenir en compte o què cal portar per fer-los adequadament.

En la setmana de la mobilitat sostenible hi havia també prevista una visita guiada per conèixer la història geològica de la Bisbal durant el cap de setmana que es va haver de suspendre a causa del mal temps.