1 juny de 2017 a les 16:04

Es tanca una nova edició de ‘L’escriptor a les escoles’ a la Bisbal

Novament, les àrees de Cultura i Ensenyament de l’Ajuntament de la Bisbal, juntament amb l’Oficina de Català, han organitzat diverses activitats dins la campanya anomenada L’escriptor a les escoles”, que es porta a terme a la Bisbal des de fa més de vint anys. Les Mestres Àvies Recuperadores de Contes, l’Olga Cercós i la Lola Casas n’han estat les protagonistes.

Durant els mesos de març i maig els alumnes de tots els cursos de primària de les quatre escoles de la Bisbal, des de P3 fins a 6è, i els nens i nenes del Tren Petit han rebut la visita d’una contacontes o una escriptora. En l’edició d’aquest any, l’Olga Cercós va actuar davant dels més petits, els alumnes de la llar d’infants Tren Petit. Les Mestres Àvies Recuperadores de Contes -la Teresa, la Mercè, la Consol, la Teresa, l’Eulàlia, la Maria i la Rosa Maria- van explicar contes als nens i nenes d’infantil i cicle inicial. Cicle mitjà i superior van poder escoltar les explicacions i anècdotes de la Lola Casas sobre Roald Dalh i sobre la seva pròpia obra.

Una nova edició plena d’activitats i xerrades ben interessants i motivadores per tal d’acostar l’alumnat bisbalenc a la literatura. Es poden trobar fotografies de les diverses xerrades  a través d’aquest enllaç