5 maig de 2016 a les 12:50

Escapada Empordà 2016: Visites que mobilitzen l’encant comú diversos pobles empordanesos

Aquest matí, el Terracotta Museu de la Bisbal d’Empordà ha acollit la presentació oficial d’Escapada Empordà 2016.La presentació ha anat a càrrec de l’escriptor i periodista Martí Gironell que, juntament amb els alcaldes de les diferents poblacions han posat en valor aquesta primera campanya de promoció turística que compta amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme de la Costa Brava.

La campanya, organitzada pels Ajuntaments de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret en el marc del Pla estratègic de desenvolupament econòmic local, consisteix en l’oferta de visites guiades a espais d’interès cultural fins ara tancats al públic o amb un discurs nou i vol promoure el turisme durant tot l’any.

Les visites guiades s’encetaran aquest cap de setmana i s’allargaran fins al  30 d’octubre amb la intenció de generar entre el públic una sensació de proximitat i la facilitat de poder visitar la destinació al llarg de l’any.

Durant l’acte s’ha presentat el material promocional de la campanya, capitanejat per un vídeo que compta amb la col·laboració dels actors catalans Roger de Gràcia i Agnès Busquets.

Amb un discurs que pretén mobilitzar per primera vegada l’encant comú que uneix diversos pobles empordanesos, la campanya preveu atreure nous visitants durant el sis mesos en els quals es desplegarà.

Si voleu seguir tota l’actualitat de les escapades podeu consultar el web d’Escapada Empordà o la seva pàgina de Facebook.

Podeu saber-ne més i reserva-les aquí