17 novembre de 2021 a les 17:20

Espai 17100 Jove: la proposta més votada pel jovent bisbalenc

|

Ja ha finalitzat el procés participatiu juvenil per tal de decidir quin nom havia de tenir l’Espai Jove de la Bisbal d’Empordà i el recompte mostra un clar nom guanyador. Un 34,09 % del jovent bisbalenc que ha participat al procés ha coincidit a decantar-se per la proposta Espai 17100 Jove, aconseguint una quinzena de vots i quedant notablement per davant de les altres propostes (Can Càntir, El Rusc(C), Les Gavarres o El Papibou). I és que, Espai 17100 Jove, competia amb un total de 7 propostes més que havia escollit la ciutadania, tot i que a l’hora de votar, només hi podien participar les persones de 12 a 30 anys empadronades a la Bisbal d’Empordà. A través dels documents adjunts a aquesta publicació es poden consultar amb detall els resultats del procés participatiu juvenil.

Per tal de batejar l’Espai 17100 Jove es farà un gran acte inaugural a les Escoles Velles el proper divendres 26 de novembre, a partir de les 17.30 h. L’estrena oferirà portes obertes a l’espai i també comptarà amb un concert en directe  del grup Why Not. 

Ubicat a les Escoles Velles de la Bisbal, l’Espai Jove és un projecte adreçat a joves amb edats compreses entre 12 i 17 anys i té com a objectiu oferir un lloc d’oci i lleure on puguin gaudir del seu temps lliure. Darrerament s’hi ha fet una renovació del mobiliari i el material (una inversió de prop de 4.500 euros), s’hi ha incorporat una dinamitzadora i l’Àrea de Joventut i Igualtat volia fer-hi un nou impuls. Rebatejant-lo amb un nou nom s’ha presentat novament entre el jovent bisbalenc, per tal que se’l facin seu i en facin ús.