5 desembre de 2018 a les 16:48

Estrena del BEC, el nou portal cultural de la Bisbal d’Empordà

L’Àrea de Cultura ha estrenat nou web, sota l’acrònim BEC (que respon a les sigles de Bisbal d’Empordà Cultura), i des d’aquest desembre ja es pot consultar a través d’aquest enllaç. La nova pàgina té la voluntat d’esdevenir un portal molt més actual i amb una dinàmica agenda de ciutat. La proposta forma part de l’estratègia comunicativa del consistori per potenciar la difusió de les activitats que es porten a terme des del servei municipal.

S’hi recullen espectacles, exposicions, cursos, concerts, fires i qualsevol tipus d’activitat en què col·labori el consistori. El nou web, que continuarà essent gestionat per l’Àrea de Cultura, ofereix informació detallada sobre totes les activitats de la Bisbal.

Una de les principals novetats del nou portal cultural és l’opció de comprar entrades en línia de les activitats pertinents i, a la vegada, poder escollir la localitat on seure al Teatre Mundial. El nou web és fruit d’un acord del consistori amb l’empresa Eventis, que treballa coordinadament amb la plataforma de venda d’entrades Koobin.