28 setembre de 2016 a les 12:47

Ets un artesà? Aquesta jornada és per a tu!

Un/a artesà/artesana és una persona (empresa) que produeix artesanalment (no producció totalment mecanitzada o en grans sèries) productes únics, a partir de matèria primera natural o matèria industrial reciclada, per a la seva comercialització.

Ceramistes, terrissaires, basters, sabaters, ferrers, forjadors, cistellers, herbolaris, fusters, constructors d’instruments musicals, joiers, picapedrers, brodadors, confeccionistes, tapissers, puntaires, escultors, rellotgers, pessebristes…

El dimecres 19 d’octubre 2016 a les 10.30h al Terracotta Museu de la Bisbal d’Empordà hi haurà una PRESENTACIÓ dels serveis que ofereix Artesania de Catalunya dirigida a artesans de tota la província de Girona a càrrec del Sr. Xavier Villas, director d’Artesania de Catalunya. Recomanem la vostra assistència, sobretot si encara no disposeu del carnet d’artesà i/o desconeixeu aquest ens.

A continuació, a les 12h, hi haurà una TAULA DE TREBALL sobre artesania amb únicament els artesans de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret. L’objectiu de la taula de treball és trobar punts en comú i consensuar possibles accions de promoció i comercialització a desenvolupar com a col·lectiu d’artesans en el marc del Pla estratègic. A més, serà l’oportunitat de conèixer altres artesans del territori.

DIMECRES 19 D’OCTUBRE DE 2016
Terracotta Museu de la Bisbal d’Empordà

10.30h: Presentació dels serveis que ofereix Artesania de Catalunya
dirigida a artesans de tota la província de Girona a càrrec del Sr. Xavier Villas, director d’Artesania de Catalunya
12.00h: Taula de treball sobre artesania amb artesans de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret

Vine i participa-hi!

Agrairíem confirméssiu, si us plau, la vostra assistència al telèfon 972 646 806 o al correu electrònic apijuan@labisbal.cat mínim 24 hores abans.