20 desembre de 2012 a les 13:53

Èxit de la segona edició del cicle de Cinema Infantil en Català

El mes d’octubre d’enguany es va iniciar la segona edició del CINC a la Bisbal d’Empordà amb la pel·lícula Pirates!. També es van projectar Els cadells i el codi de Marco Polo, Madagascar 3: de marxa per Europa i Les aventures de Tadeu Jones. Tenint en compte l’èxit de la primera edició del Cinema Infantil en Català, l’Àrea de Cultura va preveure ja dues sessions per a cada pel·lícula presentada. D’aquesta manera, el nombre de persones que han assistit al Teatre Mundial durant aquestes projeccions ha superat el miler.

Aquesta resposta de la població incentiva l’Ajuntament de la Bisbal a continuar amb aquesta proposta, que es reprendrà el 3 de febrer amb la projecció de Lorax, a la recerca de la trúfula perduda. Continuarà el 31 de març amb Hotel Transsilvània, el 14 d’abril amb En Ralph el destructor i el 5 de maig amb L’origen dels guardians. En tots els casos s’oferirà una sessió a les 12 del migdia i una altra a les 5 de la tarda.

El CINC és un cicle de sessions de cinema infantil en català impulsat per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per tal de fomentar el consum de cinema en català, que compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de la Diputació de Girona.