9 octubre de 2013 a les 8:42

Èxit de la visita “Locals amb història” promoguda per l’Ajuntament dins la campanya de dinamització comercial de locals buits

||

La visita es va portar a terme en el marc de la campanya “Aixequem les persianes” per donar visibilitat als locals buits i fomentar el seu lloguer.

El passat dissabte 5 d’octubre es va portar a terme la visita guiada “Locals amb història” a diferents establiments comercials del nucli antic. La jornada, programada per l’àrea de Promoció de la Ciutat, amb la col·laboració de la Unió de Comerciants, va ser seguida per unes 15 persones, tot i que en moments puntuals, s’ampliava el número de visitants durant la visita dels establiments comercials.

La ruta va iniciar-se amb la visita de dos locals comercials buits, on els propietaris van explicar la història comercial del local i altres fets i anècdotes de l’edifici o de la família. Els dos locals van ser el de can Vancells ubicat al carrer Santa Maria del Puig i el local de ca la Pilar Domingo, a la plaça Major. Posteriorment, es va visitar can Farreny, un dels establiments comercials més antics de la Bisbal, on el seu propietari va detallar la història del local. Finalment, la jornada va acabar també en un establiment comercial centenari, Galetes Graupera, situat a les Voltes.