10 gener de 2017 a les 9:23

Exposició de fotografies de Vicenç Rovira: ‘Gironit’

Inauguració: Divendres, 13 de gener, a les 20h.

Del 13 de gener al 12 de febrer

Lloc: Castell Palau de la Bisbal d’Empordà

Horaris: El Castell Palau obra els dijous de 17h a 20h, divendres i dissabte de 10h a 13h i 17h a 20h i els diumenges de 10h a 14h

L’exposició Gironit és una mostra del treball recollit en el llibre del mateix nom: Gironit. Un treball fotogràfic, en blanc i negre, que recull un ampli i inèdit reportatge nocturn de Girona entre muralles on es mostra una visió nova, amagada, insòlita, única, seductora i misteriosa de la ciutat.

Vicenç Rovira i Riera, fotògraf afeccionat, resident al Baix Empordà, comença a interessar-se per la fotografia l’any 1992, després de fer un curs sobre el sistema de zones d’Ansel Adams. Ha realitzat diferents tallers i seminaris amb fotògrafs reconeguts: Humberto Rivas, Navia, Pep Bonet, David Airob, Manel Esclusa… És soci fundador de l’associació Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí, de la que actualment n’és president. És responsable de la programació de la sala d’exposicions del claustre de l’Hospital de Torroella de Montgrí. La major part de la seva producció està dedicada a la fotografia de paisatge (Menorca, atzavares, Bardenas Reales…). Treballa bàsicament en blanc i negre, ja que d’aquesta manera pot controlar tot el procés des que prem el disparador fins que surt la còpia del laboratori.

Més informació a l’agenda cultural de La Bisbal d’Empordà.