15 desembre de 2017 a les 13:33

Exposició: ‘Parlem d’esport. Pere Plaja i l’esport bisbalenc’ i ‘Nou espai… més documents’

Període: Del 15 de desembre al 8 de gener
Lloc: Castell palau 

Pere Plaja i Girona va donar a l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà una col·lecció de documents relacionats amb l’esport a la nostra ciutat. Aquest gest ens diu molt de la personalitat d’en Pere que era conegut i apreciat per tots nosaltres per les seves qualitats humanes i per la seva implicació en la vida ciutadana.

Al mateix temps s’ha iniciat un programa de col·laboració per recuperar testimonis orals i escrits de la història esportiva de la nostra ciutat. Els mateixos dies es podrà veure també l’exposició Nou espai… més documents. Les dues mostres han estat preparades per l’Arxiu Comarcal del Baix Empordà durant l’any 2017 en agraïment per l’ingrés de fons fets per particulars que n’han fet donació a l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà.

El passat dissabte 18 de novembre la sala d’actes de l’Arxiu Comarcal del Baix Empordà va acollir un acte d’homenatge en què es va porta a terme la signatura del conveni de donació del fons Pere Plaja a l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, amb una mostra de la documentació i una petita exposició.

Organització: Arxiu Comarcal del Baix Empordà
Més informació a l’agenda cultural de la Bisbal d’Empordà