21 juny de 2016 a les 11:26

Fase de diagnòstic del Pla de Convivència

|
Des de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà s’ha engegat un procés participatiu i transversal per a l’elaboració d’un Pla de Convivència, que s’ha començat amb la fase d’estudi diagnòstic.
 
Els objectius de l’estudi diagnòstic són:
  • Realitzar una identificació i anàlisi en profunditat d’àmbits i elements estratègics implicats en la convivència ciutadana.
  • Obtenir coneixement i resultats que siguin el punt de partida per a actuacions integrals i interrelacionades en l’àmbit de la inclusió a la Bisbal els propers anys.
  • Engegar i enfortir relacions col·laboratives i participatives amb entitats i agents clau del territori.

 El passat dijous 16 de juny es va a portar a terme la primera sessió tècnica de treball, que va comptar amb la participació d’agents tècnics que treballen directament amb la població en l’àmbit local. Aquests agents ens van aportar la seva experiència i coneixement sobre la situació social i cultural de la Bisbal des les diferents àrees que representen, com són la salut, l’educació, els serveis socials, l’acollida i la immersió lingüística, els serveis d’atenció familiar, l’atenció a les dones, la promoció econòmica i laboral, i la seguretat ciutadana, entre d’altres.

 Durant els propers mesos es continuarà recollint informació estadística i de camp, i també s’organitzaran altres grups de discussió específics per tal de rebre al màxim possible d’informació per a l’elaboració d’aquesta anàlisi tan necessària a la nostra ciutat.