22 desembre de 2020 a les 18:54

Fem Circ per Nadal: ‘Gregaris’ de la Cia Soon al Pavelló Firal

|

El proper 29 de desembre, a partir de les 18h, el Pavelló Firal de la Bisbal d’Empordà acollirà un espectacle de circ de la companyia catalanodanesa Soon, de la mà de l’organització de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà juntament amb el consistori. «Després de diversos intents frustrats de programar-los a les darreres tres edicions de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal, estem molt contents: finalment la companyia Soon presentarà l’espectacle Gregaris al municipi», han explicat des de l’organització. 

Gregaris compta amb interpretació per Nilas Kronlid i Manel Rosés: dos mestres de les acrobàcies, la bàscula i el màstil. Una proposta farcida d’acrobàcies i bon humor que s’endinsa en la cara més tendra i humana de l’esport. I és que els dos esportistes que escenifiquen l’amistat mentre intenten dominar les contradiccions en les quals els fa incórrer la seva naturalesa gregària. 

Per acabar-ho d’adobar, el públic assistents rebrà la benvinguda sorpresa de la mà del clown gironí Pere Hosta. El clown jugarà amb la improvisació mentre les persones assistents es van acomodant a les seves localitats.

Les entrades tenen un preu de 2 euros i, per assistir-hi, cal fer reserva prèvia al correu electrònic: correu@firadecirc.org. Les entrades són limitades.