15 març de 2010 a les 8:34

Ferran Vilà-Clara i Grasiot guanya el premi del concurs d’artesania amb el projecte ‘La Bisbal d’Empordà, arrelats a la terra’

L’alcalde de la Bisbal, Lluís Sais, ha comentat públicament l’interès per part de l’Ajuntament de incorporar com a d’objectes de regal de protocol: la plata “Les Voltes”, de Josep Pou i el fragment de “respatller Escut Emporità”, de Jaume Rulduà, dues de les quatre peces que han merescut una menció en aquest concurs.  

Les quatre mencions s’han donat a Antònia Roig Perera, Josep Pou Planas, Jaume Rulduà Ros, que n’ha rebut dues.

Antònia Roig ha rebut la menció a la contemporaneïtat per la peça “funda de test”amb una peça que és un test que reprodueix el perfil del castell Palau de la Bisbal d’Empordà, amb els característics merlets i torreta.

Josep Pou Planas ha rebut la menció a la interpretació per la peça “Les Voltes”, una  plata de color verd que reprodueix les arcades de l’edifici de les Voltes de la Bisbal.

Finalment, Jaume Rulduà Ros ha rebut la menció a la identitat per la peça fragment “respatller Escut Emporità”, un fragment de la reproducció del respatller que hi havia a la societat l’Escut Emporità, actualment cafeteria l’Escut. També ha rebut la menció a l’objecte de record per la peça “pot de llapis Pont Vell” per una reproducció del Pont Vell de la Bisbal amb la singularitat que té la funció de pot de llapis.