30 octubre de 2020 a les 11:22

‘Fes-ho per la Bisbal, fes-ho per tothom’: la nova campanya de la Unió de Comerciants per promoure el compliment les mesures sanitàries

|

La Unió de Comerciants de la Bisbal d’Empordà ha engegat aquesta setmana una campanya a les xarxes socials amb la voluntat de conscienciar la població dela importància que a peu de carrer es compleixin les mesures sanitàries per reduir l’elevat grau de contagi de COVID-19. L’objectiu de la iniciativa: remoure consciències a la societat començant per la base.

«Fent servir l’empatia amb els seus clients i aprofitant que molt sovint són els seus referents diaris, volen donar un missatge d’unitat des de la base», explica l’entitat de comerciants. La campanya publica a les xarxes socials instagramfacebook petits missatges amb recomanacions que volen canviar hàbits poc responsables en el moment de la compra. La federació de comerciants bisbalenca no descarta fer algun acte més en la mateixa línia per tal d’implicar tota la població en la lluita contra el coronavirus.