31 juliol de 2012 a les 14:21

Festa Cubana, als Jardins de Torre Maria

|

Aquest cap de setmana es va fer la festa Cubana als jardins de Torre Maria en el marc de les visites guiades “De Cuba a la Bisbal, el llegat dels indians”. La Festa organitzada pel patrocinador de les visites guiades, Ron Matusalén i per l’Espai del Vi i el Cafè Bouquet, va constar de diferents actuacions vinculades amb la cultura musical i de ball del carib, destacant especialment els animadors de ball de salsa, entre altres.

L’espai escollit per realitzar-hi la festa, forma part del patrimoni indià de la Bisbal, ja que Torre Maria va ser construïda per Àngel Pérez, d’origen cubà que es va establir a la comarca i va encarregar construir la casa quan va heretar una gran fortuna del seu pare, Diego Pérez de Saracho. El seu pare era soci amb Pere Coll i Rigau de Torroella de Montgrí, i eren propietaris d’una fàbrica de llumins en terra cubana.

Les visites guiades continuen el mes d’agost

Les visites s’ofereixen cada divendres, a les 19.30 h, a l’oficina de turisme de Torre Maria. El preu és de 3 euros (més informació a l’oficina de turisme, tel 972 64 55 00).