2 juny de 2016 a les 13:46

Festival SIMFONIC també a la Bisbal

El proper dissabte 11 de juny a partir de les 18h, més de 550 alumnes d’escoles de música de la província de Girona participaran a la sisena edició del Festival SIMFONIC.

Els concerts es celebren en espais emblemàtics de manera gratuïta i agrupant diferents estils musicals.

A la mateixa hora per qui no es pugui apropar a la ciutat de Girona per aprofitar aquest gran dia de música per a tots, existeix la possibilitat de fer-ho a Figueres, La Bisbal de l’Empordà o Palafrugell. A la Bisbal, la Cobla de l’Escola Municipal de Música tocarà al Mundial a les 18h.

En aquesta sisena edició, el Festival SIMFONIC compta amb l’apadrinament del cantautor Jaume Sisa, protagonista del videoclip de presentació del Festival amb QUALSEVOL NIT POT SORTIR EL SOL com a banda sonora. Aquesta cançó sonarà el dia 11 de juny a les 19h de manera simultània a tots els concerts.

La iniciativa SIMFONIC és impulsada per l’Associació SIMFONIC, amb l’objectiu de visualitzar la tasca que realitzen les Escoles de Música, entenent l’aprenentatge musical com una inversió en educació i aconseguint que els joves músics siguin els protagonistes.