6 febrer de 2015 a les 14:48

Fira Antic Empordà celebrarà la X edició renovant la seva imatge

La Bisbal d’Empordà tornarà acollirà la fira bianual Antic Empordà que tindrà lloc al pavelló firal del 2 al 6 d’abril de 2015, coincidint amb la Setmana Santa.

Amb motiu de la celebració de la desena edició de la fira ANTIC EMPORDÀ,  els organitzadors (l’Ajuntament i l’Associació d’Antiquaris de la Bisbal i comarca) han acordat renovar la imatge del cartell de la fira, que s’adapta a les noves tendències del sector amb la incorporació de dues imatges que fan referència al binomi antic&design. Aquestes imatges són una cadira antiga i una butaca de disseny del segle XX que relacionen la nova tendència en decoració entre les peces de disseny de les darreres èpoques del segle passat i les peces antigues més clàssiques.

El regidor de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament, Xavier Dilmé, ha destacat “el manteniment de la fira, amb els seus nivells de qualitat malgrat la dura crisi que hem patit els darrers anys i que encara patim. Es tracta d’un dels sectors econòmics estratègics de la ciutat i tots plegats, administració, expositors i col·laboradors, hem fet un esforç per mantenir aquesta fira i perquè continuï essent un referent a nivell nacional”. Dilmé creu que, amb motiu de la X edició, “era un bon moment per fer un cert canvi d’imatge i posar una mica al dia alguns conceptes, això sí, sense perdre en cap moment les arrels i el sentit principal de l’esdeveniment”.

La imatge de la fira, amb la pedra de terme de la Bisbal amb el gravat de la mitra del bisbe, continua essent un element distintiu del propi esdeveniment firal, i es manté en el cartell com a logotip identificatiu de l’organització.

A nivell de difusió de la fira s’impulsen accions, igual que en l’edició 2013, a les xarxes socials, tant en les del facebook, twitter i instagram, mitjançant el #anticemporda. En termes organitzatius s’estan acabant d’omplir els espais disponibles del pavelló firal, i la previsió és que es mantinguin tant el número d’expositors com els metres quadrats exposats.