19 gener de 2009 a les 18:11

Fira de Rebaixes Empordà obre les portes a La Bisbal els dies 24 i 25 de gener

Aspecte exterior del Pavelló firal a l'edició de l'any passat

L’horari d’obertura al públic serà de 9:30 a 14 hores i de 16 a 20 hores, el dissabte, i el diumenge es farà el mateix horari però tancarà a les set del vespre.
La fira comptarà amb 37 participants, tots del comerç detallista, majoritàriament del ram de la roba i la moda, de l’equipament de la llar, la salut i cosmètics entre altres, que oferiran els seus productes a preus interessants. Segons el regidor de Promoció de la Ciutat, Xavier Dilmé, “cal esperar que aquesta sigui l’edició de la consolidació d’aquest esdeveniment, que sigui un punt de referència a la comarca i ajudi a dinamitzar el comerç de la ciutat en un moment de crisi”. Dilmé considera que aquesta fira “serà altament atractiva pels consumidors, com ho va ser la de l’any passat, perquè s’hi trobaran articles de molt bona qualitat a preus més que competitius”. El regidor recorda que el proper mes d’abril la Bisbal acollirà també Fira Antic Empordà, una de les més importants de Catalunya en el sector d’antiguitats i restauració, i que s’està treballant per potenciar la Fira Mercat de l’1 de maig, a més de no descartar-se que durant l’any es pugui celebrar alguna fira més de petit format.
La fira disposarà de ludoteca i de bar per oferir el millor servei tant als visitants com als propis expositors. Sota l’eslògan “TOT PER POC”, Fira de Rebaixes Empordà és l’aparador d’una oferta variada i de qualitat del comerç de la comarca del Baix Empordà, amb el màxim servei als clients: proximitat, estalvi de temps i una gran oferta comercial en un sol espai. Fira de Rebaixes Empordà vol ser un esdeveniment que impliqui el comerç de la Bisbal d’Empordà i de tota la comarca i les seves associacions, per tal de garantir la màxima participació i acceptació, tant entre els comerciants com els visitants.