10 març de 2021 a les 9:08

Formació sobre tècniques de neteja i desinfecció d’espais a l’Ajuntament Vell de la Bisbal

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, a través del programa Treball als Barris, ha engegat aquesta setmana la formació ‘Tècniques de neteja: prevenció, neteja i desinfecció d’espais’. L’objectiu general del curs és que l’alumnat adquireixi dels coneixements més importants per tal que puguin desenvolupar la feina de neteja i manteniment seguint les mesures derivades de la situació sanitària actual de pandèmia de COVID-19.

La formació es dur a terme a les instal·lacions de l’Ajuntament Vell i les persones participants tindran accés a la seva borsa de treball amb un seguiment per part del dispositiu d’inserció laboral. Alhora, la formació contempla unes 5 hores pràctiques que es desenvoluparan en col·laboració amb Empor Hotel, empresa que s’encarrega de la desinfecció de la sala de proves PCR del CAP.

*Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als Barris.

 

pack 3 logos