30 novembre de 2008 a les 21:27

Francesc Teixidor guanya el Conrad Saló i la votació popular

Joan Josep Blay

‘Anhel d’esperança’ és el títol de l’obra guanyadora, que ha estat interpretada en segon lloc a càrrec de la cobla ‘La Bisbal Jove’. ‘Elegia a Puigferrer’, de Jaume Cristau ha estat interpretada per ‘La Principal de la Bisbal’ en cinquena posició i ha obtingut l’accèssit. També de Jaume Cristau és ‘Conrad Saló o art per a la sardana’, interpretada en quarta posició per ‘La Bisbal Jove’ i que ha quedat finalista. Igualment, han quedat finalistes ‘Quan mon cor fugí amb tu’ de Joan Josep Blay Martínez, que ha interpretat ‘La Principal de la Bisbal’ en primera posició i ‘De Granollers a la Bisbal’, de Jordi Moraleda i Perxachs, interpretada en tercera posició per ‘La Principal de la Bisbal’.

El lliurament de premis de la sisena edició dels Premis Mestre Conrad Saló s’ha fet en el marc d’un concert en què s’han interpretat, en la primera part, les cinc sardanes finalistes. En la segona part, l’Escola de Cobla Comarcal Conrad Saló ha interpretat ‘Bona llavor’ de Conrad Saló. ‘La Bisbal Jove’ ha interpetat ‘Tortellà 1908’, de Josep Cassú i ‘Aina’, de Francesc Cassú. ‘La Principal de la Bisbal’ posteriorment ha interpretat ‘Dilecte Mestre’, de Josep Cassú i ‘Recordança’ de Francesc Cassú.

Posteriorment s’ha fet la cerimònia de lliurament de premis, al qual correspon la fotografia, en què es pot veure a Joan Josep Blay, Francesc Teixidor i Jaume Cristau. I finalment s’ha fet la interpretació de la sardana guanyadora del premi Conrad Saló’08. Les dues cobles també han interpretat ‘Xaloc’, de Jordi Molina i ‘Els ocells et canten’ de Conrad Saló.