9 desembre de 2013 a les 13:46

Gran Recapte 2013

Entre els dies 29 i 30 de novembre, s’ha portat a terme una nova edició de la campanya “Gran Recapte d’Aliments a Catalunya”. Durant aquest període, diferents establiments de la Bisbal han recollit aliments de productes bàsics (ous, llet, llegums, pasta…). En aquesta campanya, organitzada per la Fundació Banc dels Aliments i amb el suport de l’Ajuntament de la Bisbal, hi han participat diferents institucions com Càritas Interparroquial, El Trampolí i la Fundació del Convent dels Franciscans. Cal destacar que, enguany, s’ha superat l’expectativa tenint en compte la recollida de l’any anterior.

En total, Càritas Interparroquial ha recollit 8.300 quilos d’aliments de primera necessitat, el Trampolí 1.131 quilos i la Fundació del Convent dels Franciscans 1.400 quilos. Aquestes institucions, en coordinació amb Serveis Socials, distribuiran aquests aliments a les persones més necessitades del nostre municipi.

Aquest èxit ha estat possible gràcies a l’esforç desinteressat de l’equip de voluntaris i a la col·laboració i solidaritat de totes les persones sensibilitzades amb aquest gran problema social.

Aquests són d’aquells moments que els fets donen valor a paraules com aquestes:

“Molta gent petita, en molts llocs petits, faran coses petites que canviaran el món”