20 abril de 2020 a les 12:48

Guia gràfica amb tots els recursos d’atenció a la ciutadania de la Bisbal

|||||

L’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha coordinat la confecció d’una infografia que servirà de guia per accedir a tots els recursos d’atenció a la ciutadania que estan en funcionament i a plena disposició de tota la població durant la situació d’emergència sanitària. La majoria dels serveis representats a la infografia ja estan actius habitualment, però, ateses les circumstàncies actuals, s’han adaptat les vies de contacte o s’han ampliat les prestacions que ofereixen. D’altra banda, la guia també inclou diversos recursos que s’han activat expressament arrel de la situació d’excepcionalitat.

L’objectiu de la iniciativa és facilitar l’accés de la ciutadania als serveis i oferir de manera clara quines són les corresponents vies de contacte directe. Cal recordar que, davant les mesures de protecció establertes pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, l’atenció s’està realitzant pels canals en línia o telefònics.

També es disposa de versions traduïdes de la guia gràfica amb tots els recursos d’atenció a la ciutadania de la Bisbal d’Empordà: en castellà, àrabanglès i francès. Es pot consultar el document a través d’aquest enllaç als documents adjunts a aquesta publicació.

 

*Foto: Anna Pascual