5 abril de 2016 a les 13:47

“Històries d’integració” a les escoles de la Bisbal

L’exposició Històries d’integració” recull el testimoni de diverses persones nascudes fora de Catalunya que viuen ara al nostre país, està itinerant actualment pels centres educatius de la Bisbal.
 
La presència de l’exposició als centres es complementa amb altres activitats molt interessants per a l’alumnat. En la primera escola que va visitar, el Joan de Margarit, es va projectar també l’audiovisual amb el mateix títol.

A l’Escola Institut Cor de Maria, l’exposició es va combinar amb la visita d’un dels protagonistes, Adama Dieme, del Senegal, i de Martha Pelayo, coordinadora del projecte nascuda a Mèxic, que van respondre totes les preguntes dels alumnes de primer d’ESO.

Aquesta mateixa setmana, la mostra fotogràfica es traslladarà a l’Escola Mas Clarà, on també està previst poder escoltar en directe algun dels protagonistes.

Tant l’exposició “Històries d’integració” com l’audiovisual van ser elaborats per a les jornades “La Bisbal, ciutat viva”, que es van portar a terme a la Bisbal l’octubre de 2015. Les jornades van ser una iniciativa de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Oficina de Català de la Bisbal.