16 desembre de 2014 a les 10:25

“I tu, jugues en català?” Nova campanya del Consorci per a la Normalització Lingüística per difondre els jocs en català

A partir d’aquesta mateixa setmana, es podran veure per la Bisbal un total de 15 cartells realitzats amb fotografies de bisbalencs i bisbalenques convidant a tothom a jugar en català. 

Aquesta iniciativa s’emmarca dins la campanya “I tu, jugues en català?” que el Consorci per a la Normalització Lingüística va iniciar ja el 2013, per tal de fer visibles els jocs i les joguines en català als establiments especialitzats, amb la voluntat de facilitar-ne la compra i fomentar-ne el consum. A la Bisbal, Joguines Bagué i Monjoc s’han adherit a aquesta la campanya.

Els protagonistes de les fotografies realitzades per dinamitzar aquesta campanya són mestres dels quatre centres de primària de la Bisbal i un grup d’alumnes de cada centre. A més, també hi apareixen les professores dels cursos de català i alguns alumnes o grups dels cursos de 
català per a adults de l’Oficina de Català de la Bisbal. A part d’aquests, també es mostren cartells de les dues botigues de joguines de la població i de dues llibreries que són establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua.

Les fotografies s’exhibiran en els establiments comercials de la Bisbal i també als centres escolars i a les dependències municipals.