30 gener de 2024 a les 9:01

Inauguració de ‘Ceràmiva Viva’ al Terracotta Museu en imatges

Aquest passat dissabte 27 de gener, a les 12.30 h, es va presentar la setena edició de Ceràmica Viva al Terracotta Museu, una exposició col·lectiva de caràcter anual. Argila, esmalt, porcellana, ceràmica utilitària, arquitectura i jardineria, gres, artesania i disseny, indústria, proximitat, cocció i experimentació, art, tota la riquesa de la ceràmica actual. Comissariada per l’Associació de Ceramistes de la Bisbal, la mostra Ceràmica Viva presenta l’obra dels seus més de quaranta socis. L’acte inaugural  va anar a càrrec de l’alcalde Òscar Aparicio i Joan Vilà-Clara Garriga, president de l’Associació de Ceramistes de la Bisbal, a més d’incloure un vermut musical amb l’actuació de Cloe Riembau. Aquí es poden veure algunes imatges cedides per l’Anna Pascual.

L’exposició mostra la gran diversitat i qualitat de la producció que es fa a la Bisbal i rodalies gràcies a la participació dels ceramistes locals: exhibeix les últimes creacions d’aquest col·lectiu, amb ceramistes que compten amb una llarga carrera al costat de les noves generacions que tot just comencen la seva trajectòria professional. Una amalgama de peces promet que una experiència única i variada per a tots els amants de l’art ceràmic.

Amb una clara voluntat de contemporaneïtat aquest espai es renova anualment i permet la comunicació i la implicació del sector amb el projecte del museu. La mostra esdevé el millor aparador de la ceràmica bisbalenca, un espai on es pot contemplar el gran nivell assolit pels artistes i els artesans locals. Enguany participen trenta-set ceramistes i tallers: Anna Ballesté, Annick Galimont, Ariadna Raventós, Bag Disseny Studio, Bussoga, Carlets, Ceràmica LB, Ceràmica Yuma, Ceràmiques Est, Ceràmiques Lluís Puigdemont, David Rosell, Didi Heras, Dolors Bosch, Emili Biarnès, Eva Piqué Ripoll, Eve Jubert, Ferran Gallo Pérez, Ivet Bazaco, Joan Raventós, Limón Studio, LUr, Manel Martínez, Maria Romero Raga, Marta M. Hortet, Martina Rogers, Míriam Seguí Carbonell, Núria Efe, Núria Gimbernat, Pantaleu, Pilar Aldana-Méndez, Ponderosa, Provi Casals, Quim Rifà, Rulduà Ceràmica, Sampere Ceramics, Sílvia Alsina Ceramics i Vilà Clara Ceramistes