2 juny de 2017 a les 13:20

Inauguració d’un mural ceràmic a la plaça Santa Maria del Puig amb actuació musical de Not Named

Dissabte s’inaugurarà un mural ceràmic a la plaça Santa Maria del Puig, realitzat amb rajoles decorades per infants i adults durant la fira Artesana 2016 i el Tastaolletes 2015. El mural, que ha estat construït, amb la col·laboració de l’Associació de Ceramistes de la Bisbal, es presentarà oficialment amb una actuació musical de Not Named (grup participant al concurs Oh Happy Day 2017 de TV3) a la Plaça del Castell. 

Aquesta activitat es realitza en el marc de la iniciativa Hola Ceràmica! que organitza l’Asociación Española de Ciudades Cerámicas del 2 al 4 de juny i de la qual la Bisbal d’Empordà n’és membre. A més a més, també serà el tret de sortida a la Setmana de l’Artesania, la primera acció promocional de la campanya conjunta de promoció de l’artesania dels municipis de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret Fet a mà, fet a l’Empordanet.

I és que, del 3 a l’11 de juny, s’ofereixen activitats vinculades a la ceràmica i l’artesania amb l’objectiu de posar en valor els oficis artesans del territori i acostar-los als nostres visitants. Es pot consultar tota la informació a través d’aquest enllaç