4 març de 2020 a les 10:53

Informació sobre el coronavirus facilitada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

Per tal que la ciutadania estigui informada i pugui prendre les corresponents mesures de protecció, a través d’aquest enllaç al web del Departament de Salut, es pot consultar material informatiu amb explicacions breus i entenedores sobre el coronavirus a Catalunya. La informació facilitada està sotmesa a una permanent revisió. 

El coronavirus és un tipus de virus que circula entre els animals però alguns d’ells també poden afectar a éssers humans i poden causar problemes respiratoris que majoritàriament produeixen simptomatologia lleu. Un nou tipus de coronavirus és la SARS-CoV-2, identificat a la Xina a finals de 2019, i 8 de cada 10 persones afectades poden tenir símptomes lleus.

El coronavirus SARS-CoV-2 és un nou tipus de coronavirus que pot afectar les persones i que es va detectar per primera vegada el desembre de 2019 a la ciutat de Wuhan, província de Hubei, a la Xina. Majoritàriament només produeix símptomes lleus respiratoris.

A través d’aquest enllaç es poden trobar materials preventius del coronavius publicats pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, traduïts a diverses llengües.