24 agost de 2015 a les 8:44

Informació sobre els talls d’aigua soferts al carrer Paral·lel i rodalies

Com heu pogut constatar, entre el 14 i el 18 d’agost passats s’han produït diverses avaries a la canonada que transcorre pel carrer Paral·lel, en el tram comprès entre el carrer d’Adela Trayter i la plaça de la Cuixa, que han comportat interrupcions en el subministrament d’aigua i les corresponents molèsties als veïns d’aquest sector de La Bisbal d’Empordà.

La causa principal d’aquestes avaries ha estat el mal estat de la canonada, fruit de l’envelliment de la instal·lació. És per aquest motiu que, no podent-se garantir que el servei d’abastament d’aigua es pugui continuar oferint amb garanties, el dimecres 19 d’agost Sorea va iniciar els treballs per deixar fora de servei la canonada afectada i per instal·lar un tub provisional a la rigola oest del carrer del Paral·lel entre el carrer d’Adela Trayter i la plaça de la Cuixa per a poder prestar el servei d’abastament a la totalitat els abonats. Aquesta substitució va finalitzar el 20 d’agost.

A l’espera que es duguin a terme els treballs de substitució definitiva de la canonada, s’adoptaran les mesures adients per intentar garantir que no es tornin a repetir incidències com les dels darrers dies.

Finalment esmentar que les rases que s’han fet en les reparacions dels dies de la festa major i per a la instal·lació de la canonada provisional es varen omplir amb sub-base el cap de setmana passat, i que aquesta setmana es pavimentaran provisionalment amb formigó.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us hagi pogut causar.

 

La Bisbal d’Empordà, 24 d’agost de 2015